About2
I denna blygsamma källarlokalbörjade Nordbakels sin verksamhet

Bjb
Grundaren B.J.Bakels
 1915 - 1986

Det var den 21 september 1904 då två bröder, Hendrik A och Bernadus J Bakels, registrerade det första bolaget i Amsterdam.

Bakels koncernen som vi känner den idag är till stor del resultatet av en vision och ett livslångt arbete av sonen till Bernardus, Bernard J Bakels. Han ledde företaget i produktion och startade 1943 Nordbakels i Sverige.

Genom en blandning av investeringar och innovation skapade han under varje decennium fram till sin död 1986 ytterligare företag och framgångsrika produkter. Sedan dess har denna lyckade mix fortsatt att tillämpas - investeringarna ökar varje år och följs av nya innovativa produkter.

Genom att förbli ett privat företag som ägs av en stiftelse som inrättades genom Bernard J Bakels har vi vuxit till en grupp med nästan 40 företag som har tillverkning på fem kontinenter.

Bakels framgång beror inte bara på investeringar i anläggningar och innovation utan också på våra medarbetare, vars engagemang i våra företag och de kunder vi servar är och har varit en tillgång för Bakels i över 100 år.

Investeringar är allt oftare att utbilda människor unga och gamla, i väsentliga bagerifärdigheter. Specialistutbildning har inrättats i ett antal Bakels företag och hela Bakels tekniska personal kommer gladeligen att hjälpa kunder att få nya eller förbättra befintliga kunskaper.

Karriär

Vi är alltid intresserade av att prata med tekniskt kvalificerade personer som har en passion för produktutveckling och/eller en önskan att sälja bageri ingredienser. Om du vill diskutera möjligheten att ansluta dig till Bakels, vänligen kontakta ditt lokala Bakels bolag eller Bakels huvudkontor.